İç Mimarlık & Dekorasyon

İç ve Mimarlık & Dekorasyon


ŞAH İNŞAAT, bir projeye başlamadan önce dört temel noktadan hareketle ihtiyaç duyulan iç mimarinin;

• Kalite ve estetik bütünlüğünün oluşturmak,
• Toplam maliyetini önceden planlamak,
• Fiyat-fayda ilişkisini müşteri ile birlikte belirlemek,
• Arzu edilen mimariye hedeflenen zamanda ve ekonomik şekilde ulaşılmak.

Bu dört temel noktadan hareketle sektörde kullanılan, 1. sınıf malzeme ve temin noktalarının aralarındaki fark takip edilerek iç mimarın klavuzluğunda daha ekonomik ve doğru seçimler yapılması sağlanmaktadır. İç mimarlık tasarım ve üretim ekibi ile ele alınarak yaşam alanlarınıza dair hayallerinizi gerçeğe dönüştürmektedir.

ŞAH İNŞAAT, tecrübeli tasarım ve iç mimari ekibi ile sizi dinleyerek, ihtiyaç ve taleplerinize yönelik proje öncesi, mevcut mekanın görüntü ve ölçüleri alınarak sunum yapmakta, proje görsellerini hayalden gerçeğe aktarmaktadır.

Türkiye’nin Yeniden İnşaası İçin...

Geleceği Tasarlayarak İnşaa Ediyoruz

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ŞAH

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ŞAH

ŞAH İnşaat kentsel dönüşüm projelerinde, insanları anlayarak ve süreçleri ciddiyetle yürüterek, stratejileri ve bütün politikaları doğru geliştirerek hareket eder.

MİMARİ BAKIŞ VE UYUMLULUK

MİMARİ BAKIŞ VE UYUMLULUK

Tüm projelerin her aşamasını mimari kurallar çerçevesinde ince bir hesap ile düşünmekte, planlamakta ve temelden çatıya eksiksiz bir şekilde inşaa etmektedir.

1. SINIF KALİTE

1. SINIF KALİTE

ŞAH İnşaat; tedarik ettiği malzeme seçiminden başlayıp insan kaynaklarına kadar süren her aşamada çevreye karşı sorumluluk ve kalite bilincinde hareket eder.